Cursusaanbod Lente en Pasen 2018

1. Bamboe

Op een halve bamboestok wordt een prachtig bloemstuk gemaakt met vrolijke voorjaarsbloemen in glazen vaasjes. Het geheel wordt afgemaakt door het te omwikkelen met grassen en draad. Deze unieke eyecatcher staat bijvoorbeeld prachtig op je eettafel!

2. Voorjaarskrans

Deze prachtige voorjaarskrans wordt van houten cirkeltjes gemaakt. Het geheel wordt aangekleed met onder andere mooie voorjaarsbolletjes, veertjes en eitjes. Deze krans is zowel binnen als buiten op de tuintafel erg mooi.

3. Stammenslinger

Tussen twee boomstamschijven wordt een prachtig bloemwerk gemaakt. Het stuk bestaat uit vrolijke voorjaarsbloemen, rijgsels, vaasjes en dik touw. Dit stuk brengt het huis direct in de voorjaarssfeer. Om een goed beeld te kunnen geven zijn er 2 foto's geplaatst van dit bloemwerk.

4. Genesteld

Op een mooie grote tak worden twee nesten gemaakt. Deze worden door verschillende materialen met elkaar verbonden en gevuld met bloemen en eitjes. Hiermee wordt de natuur in huis gehaald!

5. Voorjaarsbol

Deze mooie voorjaarsbol wordt gemaakt van mos, hout en takken. Het geheel wordt verder aangekleed met voorjaarsbollen en touw. Een heel natuurlijk stuk in de vrolijke voorjaarssfeer.

6. Schilderachtige lente

Een hangende of liggende plank bekleed met takken. Het geheel wordt opgevrolijkt door voorjaarsbloemen in flesjes, kleine kwarteleitjes en natuurlijk touw. Ieder huis heeft hiervoor een plekje!

7. Voorjaarslantaarn

Dit houten dienblad wordt opgemaakt met een groene voorjaarskrans. Deze krans wordt gevuld met onder andere hedera, mos en voorjaarsbollen. In het midden wordt een sfeervolle houten lantaarn geplaatst, om het een gezellig geheel te maken!


Prijzen

Over de prijzen van de verschillende workshops informeren wij u graag. U kunt op aanvraag een prijslijst ontvangen, via info@t-meestershuus.nl, 0522-492112/06-19538739 of via een PB op onze Facebookpagina: Meestershuus Natuurlijk Creatief.


Groepen

Reserveren voor groepsworkshops in overleg (dit kan gedurende het gehele jaar). Voor de mogelijkheden neemt u contact op via 06-19538739 of info@t-meestershuus.nl

   « Terug